Sretan Božić!

...

Uredi zapis

25.12.2007. u 13:59   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

evo i mene...

Evo da se i ja malo javim.
Počeo faks pa nemam baš vremena za net...ali ne žalim se...super mi je na faksu (bar za sad...)... Kod nas danas zapao snijeg,a meni se tako nije dalo doma iz Zg-a. Mislila sam da se nikad neću naviknut na taj grad,ali ušao mi je pod kožu prije nego sam se nadala... ili je razlog tome jedan dečkić...ma nemam pojma...a nije ni važno. I tako se ja sjetila neta i nakon 2 tjedna reko - ajde da vidim šta ima novo i jel me netko tražio. I čeka mene porukica od frendice...i baš me razveselila...
Danas je subota i "kao" dan za izlazak...a meni se tako neda nikuda...pogotovo zbog ovog snijega...smrznut ću se...ma mislim da noćas neću van...bolje je meni u toplom krevetiću uz TV. Ima kakav dobar film?

Uredi zapis

17.11.2007. u 15:34   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

Plavuša piše sinu

 
Dragi sine,
pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo znači da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš javi mi,tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina saobračajnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, pa smo se preselili. Nova kuća je prelijepa. Imamo čak i veš-mašinu,ali ne znam je li radi. Jučer sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo. Ovdje vrijeme nije tako loše. Prošlog je tjedna samo dva puta padala kiša. Prvi put je trajala 3 dana,a sljedeći put 4 dana. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, pošto su vrlo teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep. Napokon smo sahranili tvog djeda: pronašli smo njegovo tijelo kad smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onoga dana kad je pobijedio dok smo se igrali skrivača. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji; tvog oca i mene je izbacilo kroz prozor. Koji osječaj...! Nakon toliko godina ja i tvoj otac smo išli van zajedno. Pošto već spominjem tvog oca, dobio je novi posao. Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...,zaposlili su ga na gradskom groblju, održava travnjak. Tvoja sestra Julija, znaš ona koja se udala za svog muža...napokon je rodila. Ne znamo još spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak. Ako bude curica, tvoja će ju sestra nazvati po meni. Čini mi se malo čudno da svoju kčer zove "mama". Tvoj rođak Pol se oženio...,po cijeli dan moli pred ženom jer je djevica. I da znaš da više ne viđam tvog ujaka Izidora...,onoga koji je umro prošle godine. A da ne govorim o tvom bratu Zaonu. Dok smo svi bili u autu, zatvorio je vrata, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan po duplikat i kako bi nas sve izbavio iz auta. Katastrofa!!!! Dobro sine, neću ti napisati adresu jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas življela uzela je kućni broj i ponjela ga sa sobom. Ako vidiš Margaret, pozdravi je, ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.
P.S. Htjela sam ti poslati nešto para,ali već sam zatvorila kovertu.

Uredi zapis

06.06.2007. u 9:20   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar