5- pet mjeseci kasnije

Da pet mjeseci kasnije , život se okrenuo naopačke što dobro je. Dakle već mjesec dana sam u braku i kikić je na putu. Što reći osim nekoliko slogana. "Tko traži i zna što traži, naći će"! I naravno:" živjela iskrica jer ispunila mi je snove":)))))))))))

Uredi zapis

07.12.2003. u 17:08   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

Živjela Iskrica

U zadnje vrijeme nema me nikako ovdije. Zašto? Pa zato jer je iskrica ispunila svoju osnovnu namjenu. Nađoh nekoga ovdije i ponovno volim i ponovno sam zaljubljen. Jednostavno super mi je. Mislim da ova veza vodi nekamo, nekamo gdje je lijepo. No neću se odlogirati jer nikada se nezna:)))Osim toga čitam wlogove dragih mi iskričana. Jedino ne komentiram jer kad je čovjeku dobro niš mu pametno i inspirativno ne pada napamet. Valjda za dobar wlog treba biti ozljeđenog srca. Voli vas sve Dado:))

Uredi zapis

03.07.2003. u 10:08   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

Gdje sam?

Gdje sam, pita me jedna iskrica. I rekoh ja privatni problemi, nije lako doći na iskricu iz ludare. Da malo popizdih( ma malo jače popizdih) i privedu me u ludaru. A tamo raj, pravo mjesto za odmor:) Čovijek samo luta hodnicima, gleda u prekrasan park kroz prozore s rešetkama, imaju dosta dobru klopu, izvrsnu i obilnu tabletoterapiju. Može se nabaviti i kakav joint. Sestre su ružne, zapravo nisu sestre nego ogromni bolničari. No s nešto love može se doći do kompjutera i doći na iskricu. No to je bačen novac jer za nešto malo više love zločesti bolničar će osigurati na samo jednu od zgodnih potpuno izgubljenih narkomanki ( provjereno je da nemaju sidu ili hepatitis C) i ševi do mile volje. Naravno trebaš paziti da ne budeš prodan pa da netko ševi tebe. A i obleka je lagana samo piđama (podrapana na pruge naravno) I ništa ispod niti iznad( pozimi se gore dobije šlafrok). No ima i lošeih strana, na primjer malo te zgrabi žuta minuta a doc. nije dozvolio inekciju, pa te samo vežu za krevet kožnim remenjem. I dobro to ne bi bilo zlo kada bi ti povjerovali da zaista trebaš na Wc. I onda ležiš tak zapišan i još dođe neki luđak pa te zajebava. I pizdiš na njega i galamiš pa dođe zločesti bolničar pa te još opizdi prek labrnje. Na kraju shvatiš da ti zajebavaš tog luđaka kao i on tebe jer si i ti lud. No to nije najgore najgori je "apartman", to je jedna od onih pofutranih sobica gdje vas strpaju. No ne dragi moji nije bjela nego oufucana i prljava, zidova namazanih drekom, krvlju, bljuvotinom i tko zna još čime ( spermom valjda). Užasno smrdi i stalno je upaljeno svijetlo. No dobro ja nisam imao čast boraviti u njoj, nisam dovoljno opasan, opis sam dobio od onih otupjelih koji su  u njoj proveli isuviše vremena. Postoje načuo sam i elektrošokovi. Isprva sam mislio da je to samo prića kojom bolničari smiruju luđake, no onda vidjeh i opet ljude koji hodaju kao duhovi, a na gotovo obrijanoj glavi iscrtavaju se spaljeni krugovi. Možda baš i nije prića o baba rogi? U svakom slućaju te najgore metode primjenjuju se samo na one stalne koji će ostati zauvijek. Ja nisam taj i kad me prošlo ono prvo ludovanje smirio sam se i u tišini se sklupčao u jednom kutu. Zatim sam iskoristio blagodati već ranije napisane. Na kraju sam doktora uvjerio da je moje ludovanje bio samo exces i da sam sada dobro. To sam potkrijepio i činjenicom da sam član udruge branitelja u ludnici( znao sam da je na to slab). Dok je pisao otpusno pismo uspješno sam iz najlonvrećice istresao govno u donju ladicu njegovog pisačeg stola. To je vjerojatno primjetio puno kasnije, jer sam otpušten i opskrbljen tabletama. I pazi sada nitko nema ništa protiv što sam na parkingu sjeo u svoj auto koji mi je dan prije tamo dovezo prijatelj, čak je ostavio ključeve na prijemnom šalteru. Eto dragi moji gdje sam bio, no sada sam opet među vama. Kaj je, pa nije valjda da me se bojite:)))))))))))))))))))))
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Uredi zapis

19.06.2003. u 1:07   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

Dobro je

Dobro je, ranica je tu ali se nije zagnojila:))

Uredi zapis

18.06.2003. u 0:29   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

Mašta moja jedina.

Maštam, maštam o tome kako će me ona nazvati, maštam o tome kako će mi ona ovdije ostaviti poruku. A u poruci će pisati da me voli, da me želi, da što prije i što brže dođem do nje, jer ona me čeka željno i puna ljubavi.
Maštam ali to se vjerojatno neće, ma ne ,znam da se neće dogoditi. No nitko pa čak ni ona nemože me spriječiti u maštanju:-)

Uredi zapis

17.06.2003. u 15:26   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

I što sada??

Ništa, vakum djeluje i najbolje je ostati spavati. Od nove ljubavi izgleda ništa za sada, nema veze bar sam se riješio trauma prošle:))

Uredi zapis

17.06.2003. u 9:40   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Zlodjelo

Počinih zlodjelo. Povrijedio sam dragu mi osobu, povrijedio sam i sebe. Učinih to iz kratke strasti, a ostala je samo gorčina. Srušio sam sam sliku o sebi kako sam bolji, bolji od drugih. Eto pao sam u govna sa svima ostalima, tamo mi je u ostalom i mjesto. Gdje se može nabaviti vremeplov, ne za daleku povjest nego onaj jeftini koji ide u nazad jedan dan. Kada bih ga imao vratio bih se i sve popravio. Ovako se samo mogu nadati da će zlodjelo po malo izbljediti i da će se stvari vratiti na svoje mjesto kao da se nikada ništa nije dogodilo. No sada kada znam bojim se sebe samoga, možda ponovim jer ipak sam ja samo zlikovac.

Uredi zapis

14.06.2003. u 16:59   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

Dobro djelo

Da istina ponekad sam u stanju savim nenamjerno učiniti dobro djelo nekome. Stojim ja tako danas na sajmu automobila. Vruće užasno, gori šoder kojim je prekriven. Naravno ja sam u birtiji i cuclam ledeno ožujsko. Na terasi sjedi jedan klinac ili dečec, momak možda. ne mogu mu odrediti godine možda između 18 i 25. U svakom slućaju vidjeo sam ga veći prije. Dijagnoza jadnik je autističan i brije samo svoj neki film. U svakom slučaju sjedi i lista stare auto časopise i stare sam svoj majstore u kojima gleda samo slike i podatke o automobilima. Ima oko njega toga poprilično. Nekako se smilio birtijašu i on ga ponudi sokom. Ovaj uopće ne reagira ne kaže niti rijeć samo počne glasno srkati sok i nastavi listati časopise. Kako je bio fajrunt gazda se zabrinuo kako će ga maknuti s terase kada ovaj ne reagira na išta. I tu dolazim ja ne sa nekom dobrom namjerom nego da riješim problem i pitam ga jer sam vidio da brije samo o autima, hoče li da ga odvezem do tramvaja u svome žutom autu. Prva reakcija od njega Fiat punto - pihh kaže. Ja se uvrijedim i kažem mu ma nije obićan to ti je jaki model 90 konja. Ozbiljno me je pogledao i izbacio sve podatke o mom tutaću, te rekao može. I tako dotjeram ja punto i u svoj uglancani auto primim čudaka koji je smrdio i balavio te gomilu vrečica s starim časopisima. Krenuli smo i on kaže može brzo, nikada se nisam vozio brzo. I ja raspičim 10 sec do 100 i naberem negdje oko 180 kmh. on je rukama prekrio lice i ja sam mislio da sam ga uplašio, ali nisam smijao se i niz lice su mu tkle suze radosnice zbog brze vožnje. Stao sam pod mostom na kojeme je tramvaj i on je izišao bez rijeći i otišao. I to je bilo to. No ne pišem ovo da bih se pohvalio nego da vam pokušam dočarati moje osjećaje prema suzama sreće koje sam izazvao u tog ubogog stvorenja i usrećio ga barem na trenutak. Kasnije sam i ja skoro plakao zbog osjećaja da sam nekome tko nema ništa na trenutak pružio sve. Nije mi žao ni auta ni guma ni benzina , pružio bih mu to svaki dan samo da još jednom vidim tu vrstu sreće u njegovim inaće odsutnim oćima. Kao vatrogasac i prije suretao sam se s takvim pogledima kod ljudi kojima ste spasili njihovu sirotinju. Pogledi zahvalnosti i sreće uvijek su najveća nagrada i govore sve bez rijeći. Eto za njih mi vrijedi živjeti, za taj trenutak pogleda iz kojega zraći i sreća i ljubav i zahvalnost svatko bi ponekad nekome morao pomoći i nebudite sitničavi jer nekada su i mala beznačajna djela nekome velika kao život.

Uredi zapis

08.06.2003. u 23:37   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Ark smert kafun jeh?

Kafun merrk in joker abets dok, vertu sakij oplim! Sder fuzted sai jokah merakij,sejde, sertan cojitu za sertub, friet djuiko lopkaterminusated jot:))
Fredsag dzet werdituzran hertik ai po lutru,merrk nsertzuj dasbireu. Kafun jeh, kafun ijeh , a sitzruhij smert cojtu. Kertuo kjase lojfitrewc asew sdertim krrepolij dasen, a dasen dasenaser!
Kafun fer a cijjer jeh ai hertzum tikopirateritus. sejde ai ijeh.( turejkum sad sireka ai):))
Kolajah zer iaj du pertisomenot:)))
starchild zer du opertuzinas doji kafun:))))
veronica zer du sdartim ser kasterh firtimusan daricom tercam:))
Erica zer iaj  du savsem der kasterh ino osikalop de cojitu:)))
gasda VIIxIII zer du baret do malkus wierd:))
I tresa daos hiju kar sejde da du loneli, dw, romika, giga, bodybildersa, i soju cio du posion yvy di mertak sert.
da serwe setrim sertoputis de kunfar mi
mio mi ser       DDado

Uredi zapis

07.06.2003. u 17:17   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

Kako bih vam rekao nešto!

Nešto bih vam rekao ali neznam točno kako. Riječi mi dolaze zbrčkano u savršenom poretku. Tema bi naravno uglavnom bila ljubav i još ponešto tako da ljubav i nije isključivo tema nego još nešto. Ljubav kao univerzalna sila koja to je i nije dolazi od nekuda, gdje je zapravo bila pa je došla. Ona je prekrasan i uglavnom tužan osječaj ili događaj koji zapravo nije događaj ali da li je osjećaj. Jer u politici uglavnom ne koristimo tu riječ kada ju koristimo u smislu političkog izražavanja koje ne postoji. A politika je nešto što neznam što je . Valjda skup izreka i događaja koji nemaju veze ni sa čime pa ni sa ljubavi. Jer događaji se događaju svakome i ponekom koji je zaljubljen ali nemora niti biti zaljubljen , može i samo čitati novine ili možda uopće ne čita novine. Novine su skup politike ali zapravo nisu to, često ima u njima ljubavi koja je lažna tako da je opet politika a same novine postaju beznačajne toliko da ih novinama nemožemo nazvati. Ako ih ne zovemo novinama možda je to knjiga a novine nisu . A knjiga je puna ljubavi ali naravno ne sve knjige ,uglavnom u njima nema ljubavi ali ima često politike. Politika u knjigama uzrok je tome da knjige političkog sadržaja nisu ljubavne, ali nisu ni političke nego se radi o sexu tako da zapravo pitam se da li su uopće knjige. A sex je ljubav iako često nije direktno vezan s ljubavlju pa se možemo pitati da li je sex bez ljubavi zapravo sex i da li je ljubav bez sexa zapravo ljubav. Ma znam što vam hoću zapravo reći ali ne znam kako bih vam rekao nešto:)

Uredi zapis

06.06.2003. u 9:48   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Magla

magla gusta
bijela i srebrna
tkanje gusto što nema niti
zavukla se između nas
vidim ju
i ona vidi mene
ali magla nas pomalo skriva
vičem i borim se
palim sva svijetla
ali magla sve gušća postaje
nada ostaje na nebu
samo sunčev sjaj
maglu rastopiti može
ako ga nema
pasti ćemo u tamu.
 

Uredi zapis

03.06.2003. u 9:44   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Mica maca is back!!!

Mnogima nedostaje pa ću ju morati izmisliti.
Dakle. Sjedila mica maca u kafiću s najboljom frendicom. Sat na zidu pokazivao je 11 sati, a one su ispijale već drugu kavu. Mici je bilo užasno dosadno. Muž je radio i vjerovatno ga neće biti do kasnih popodnevnih sati ili čak večeri, a i kada se pojavi doma biti će za kurac odnosno bez kurca. Klinca ne očekuje iz škole prije 14, zapravo ne jer odmah će sam otiči na trening tenisa i neće ga biti do 17. Kada i dođe mica bu mu uvalila picu, pa nema smisla kuhati. Dakle kako ispuniti vrijeme bio je najveći mica macin problem. Isto tako osječala se neizjebana već dva tjedna, ma dobila je ona svoje od mužeka ali to je bilo onak nabrzaka da se ispune bračne obaveze. Ona je čeznula za nekakvim latino ljubavnikom iz sapunica koji će zadovoljiti njezine potrebe u potpunosti. Tako se s tim osječajima ustreptalosti ujutro i obukla. Izbacila je grudnjak iz upotrebe tako da su se bradavice isticale na uskoj majici koja naravno nije sakrivala pupak. Mislila je i da ispod mini haljinice ne obuće ništa ali se odlućila za neke sexi tangice. Sada je žalila zbog toga jer su joj tange žuljale guzicu i stalno je osjećala potrebu da posegne rukom i da ih malo odvoji od riti. frendica Lili joj je čim su se našle onk prijateljski rekla" joj droljo jedna pa kak si se to obukla, kaj ideš ljubavniku?" Mica joj je odgovorila da se osjeća sexi i da ju baš briga kak zgleda.
Dok se vraćala s Wc-a pogodio ju je snažan udarac u leđa. Skoro je pala a slobodne sise su napravile još nekoliko pokreta gore dolje na parove razbrojs. Kada je došla do zraka okrenula se i vidjela da je nježan pozdrav došao od njezinog Latino ljubavnika Marka. Doduše latino je bio samo u njezinoj mašti jer je zapravo bio podeblji kuruzni zagorec sumnjiva tena u prljavim trapericama. Pozdravio ju je s osmjehom i reko " bok mala, slobodan sam malo jesi za akciju". Mica ga je uputila da ju sačeka iza ugla dok se riješi frendice. Frendicu je otkantala isprikom kak joj baš javili na mobitel da dolazi majstor za vešmašinu koja se, pa kako joj to nije rekla, pokvarila jučer. Pozdravila se i otišla iza ugla gdje ju je čekao Marko u ladi karavan prepunoj alata i vodoinstalaterskog alata. To je bilo normalno jer je bio vodoinstalater koji joj je popravljao instalacije po kući jednom, pa je onda počeo prčkati i po njezinim instalacijama. Ubrzo su se vozili kroz šumu prema jednom osamljenom mjestancu. Marko je desnom rukom prčkao po njezinoj "slatkoj pičkici" no smetale su mu gačice. Zato ih pun nježnosti primi i snažnim pokretom bez imalo obzira strgne s nje. Micu je to zabolilo, što stvarno, što pomisao koliko su koštale, no nasilni čin ju je poprilićno uzbudio. Jedva su stali na jednom skrivenom šumskom puteljku kada se mica već bacila na posao. Otkopčala mu je hlače i izvadila mu kurčić. Bio je mlohav i mica se baci na obradu jezikom. Pritom primjeti kak su mu gače žute i da pimpek ima sumnjivi miris ali sama situacija zabranjene ljubavi dovoljno ju je uzbuđivala da ono na što je bila alergična doma ovdje nije ni primječivala. Šljap šljap, pušila je kurac mica i dobila reakciju, pimpek je dostigao pune dimenzije koje i nisu bile pozamašne. "Ajde skidaj krpice" rekao je Marko. I mica se brzo oslobodi obleke i ostane gola, pritom spuštajući sic u donji položaj. "Ajde mi molim te obliži moju slatku pičkicu. Marko zabije glavu među njezino međunožje i počme lizati. "To, to sisaj moj grašak" počela je vikati mica. Marko stane i kaže" gle mala pička ti baš i ne miriši, osim toga kaj šmirgl je nisi ju baš friško brijala. Osim toga baš i nemam vremena za te zajebancije". Mica se rastuži ali mu da za pravo jer pokraj tanke crte koju nije brijala izbijale su oštre dlaćice stare 2 dana. Osim toga pa kaj on oće normalno da "slatka pičkica" nije baš tak slatka kad je od jutros bila dva puta na Wc-u a i ponestalo joj mirišljavih maramica. No nema veze marko je već prešao na nju i stisnuo ju svom težinom i poćeo jebati. Pri tome je govorio gluposti tipa " to mala mješaj mješaj". To bi ju inače smetalo ali u ovoj situaciji osječala se ko kurvica pa ju je dodatno uzbuđivala. Marko je bez imalo nježnosti zabijao se u nju pritom joj do bola gnječeći naizmjenično sise i guzicu. Mica je putovala prema vrhuncu i uz malu pomoć ručice brzo je svršila. Marko se ubrzo istreso u nju i prevrnuo se na svoj sic teško dišući. Pali su komentari tipa dobro kao uvijek i jebeno se jebeš. Mica maca je bila zadovoljna, zbog uzbuđenja koje je dolazilo s nevjerom lako je doživljavala orgazam. U tom trnutku ugledala je niti 3 metra od auta drkaroša koji je buljio u njih i natezao svoj kurac. Vrisnula je i automatski pokušala rukama sakriti svoju golotinju. Marko je izletio iz auta vičući " jebem ti mater smeče jedno ubil bum te". No kako nije uspio navuči hlače do kraja sapleo se i prosipo kak se kaže "ko pička". Drkaroš je jednostavno nestao. Vozili su se nazad i Marko je psovao cijelim putem ko kočijaš, a mica maca je jedva čujno cmizdrila šokirana događajem.
Došla je kući i na njeno iznenađenje zatekla muža koji je došao po nekakve papire. "Bok ljubavi" nježno ju je pozdravio i upitao onak ,gdje je bila. Micin macin talent lažljivice proradi odmah i ispuca " S frendicom na kavi i malo smo obišli dučane". Muž samo kimne glavom i zabije se nazad među svoje papire. Mica maca se tuširala grozničavo pokušavajući sprati sa sebe grijeh koji ju je tištio. Da sad se osječala prljavom no znala je već unaprijed da će uskoro napraviti isto pa i gore samo da "ubije dosadu". kraj

Uredi zapis

02.06.2003. u 10:25   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Idem ja...

Idem ja na vikendicu sada... i tamo nema ni mobitel signala... daleko nije al se u divljini krije.
I još Želim dobro jutro jednoj posebnoj iskrici s kojom provedoh lijep trenutak vremena što trajao je ipak 8,5 sati.
Vi dragi supatnici razmislite što se radi s jednom iskricom 8,5 sati.
?????:)))))  - eto pa komentirajte a ja se vraćam djelatnosti iz članka 1 stavak 1:))

Uredi zapis

01.06.2003. u 8:59   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Serem serem a nemrem se posrati!

Shvatio sam da moje bivstvovanje ovdije prelazi pomalo u čisto preseravanje. Postati ću ko gazda:) Zato se povlaćim na odmor dok mi nešto jako pametno ili jako glupo ne padne nogu. To ne znači da neću srati komentare.

Uredi zapis

29.05.2003. u 15:45   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

Svinjarija

Ovo je kava net. napišem blljezgariju o kavici i odma komentari u hrpama, starchild napiše par riječi o neznam više ćemu i ostvari rekord. I tu ja pogriješim jer oću biti bolji od nje( privatna razmirica) i bacim se na pisanje najboljeg loga na internetu sukus svih prića veličanstvenu epopeju nob-a, u to uložim svo svoje neznanje engliškog jazika. Odem čak pogledati epizodu star track da polovim likove . I, I kurac 2 komentara. Vi nezahvalni drznici niste dostojni mog talenta:)))
Joj možda je previše smiješno pa su riknuli od smijeha. A ak su riknuli nemreju napisati komentar. dakle prvo napišite komentar onda krepajte , hvala:))))))))

Uredi zapis

28.05.2003. u 21:06   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar