Sve je dio od sada iliti Kako napisati nesto neslano

Mrzio sam povijest. Sad je toliko volim da sam nezasitan. Volio sam sex. Sad eskiviram kad mi je u rasporedu. Mrzim babe s trznice koje su prvakinje svijeta u tramvarenju. Nekoc sam volio kad se zene same gurkaju na mene. Spustao sam nekoc kapu jeseni zbog umjetnosti. Sad mi je vec puna kapa. Nekoc mi je Dnevnik bio izvor novosti. Sad kuzim da snimaju vec previse sezona. Nekoc se smijah ljudskoj gluposti. Sad u aoristu glupujem na albino smijesne pokusaje i tamo neke udovice. Srozao sam se na vrh okruzja. I sretan sam tuzan.

Uredi zapis

12.11.2013. u 9:48   |   Editirano: 12.11.2013. u 9:48   |   Komentari: 10   |   Dodaj komentar

MORA I TOGA BITI

Ima nas svakakvi, zaista. Ima nas malih, velikih, celavih i kosatih, debelih i manje debelih, zgoljavih i zgodnih. Ima nas glupih, naivnih, prepredenih, proracunatih, inteligentnih i tupavih. Krzljavih i razbacanih. Lijenih i hiperakivnih. Vlaznih i suhih. Ima cvijeca i smeca. Ima i cvijeca koje je zagadjeno. Samo, sve je to veeelika glupost. Vazno je da  smo mi sretni, jer zajedno smo skupa.

Uredi zapis

16.03.2005. u 20:02   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

PREČICA DO SREĆE

Ima li prečica do sreće?..Mislim da ima, samo je jako grbava, sigurno zaradiš bar jednu ozljedicu.Ali je prečica...Dođeš prije do sreće. A lijepa je Sreća.Sretna.Zarazna.:o))

Uredi zapis

06.03.2005. u 16:29   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

I MALE ZVIJEZDE LIJEPO SJAJE

Doprinose.To prvo.A onda, ako se usudiš uputiti put njih, shvatiš da uopće nisu malene, već daleke. I možda čak veće od onih koje nam sjaje pred nosom ne dopuštajući niti jednoj drugoj da nas očara sjajem. Razgrćem zastor. Mašem oko sebe kao luđak. Idem dalje. Odvažio sam se. Moj cilj- mala zvijezda.

Uredi zapis

28.02.2005. u 20:05   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

NEKI NOVI LONCI

Kad su svi na okupu, onda nisam sretan. Kad sve imam, čini mi se da mi nešto nedostaje. Kad sve ide od ruke, strahujem. Čim se nasmijem, sjetim se one o smijehu i suzama, zaboravio sam kako i glasi, ali ne upućuje baš optimizam. Ma ne, nisam u crnjaku. Jednostavno shvaćam da za sreću nije dovoljna samo-sreća. Treba i malo tuge, malo nepravde, malo problema. Jako malo, doduše, ali su neizostavni zbog radi kompletnosti. Neki balans. Valjda se zato tako ispunjeno osjećam kad pada kiša i grije sunce u isto vrijeme. Ili kada snježi, a sunčano je. Naše zadovoljstvo leži u ravnoteži. Eto, i rimuje se čak. Onda je to-to, zasigurno.
Pozdrav blogerima. Dio

Uredi zapis

25.02.2005. u 16:16   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

...gdje je savrsen spoj?...

..Varenje. Lemljenje. Pecenje. Ljepljenje. Odakle dolazi savrseni spoj?...I kako cu znati da nije neki instant-produkt ta ljubav?....Zelim te vjecno voljeti...A sta je to sto uvjetuje vjecnu ljubav?..Covjek‰ˇľ.Ne znam bas...Znam samo jedno...Ja tebe znam. Svidjas mi se.

Uredi zapis

19.12.2004. u 2:17   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

VOLIM KAD SI BUDNA

..VOLIM KAD IMAS OCI OTVORENE, KAD SI PRISUTNA I JAKA.NIJE MI DRAGO KAD SI U PUNOJ BORBI SA ONIM GLUPIM OSOBNIM STRAHOM OD NICEGA. AAAHHH, JEDNOM MI JE JEDAN STARI MUDRI COVJEK REKAO:-KAD BUDES BIRAO SEBI ZENU, NIKAD NE IZABERI TUZNU I DEPRESIVNU ZENU, JER TVOJA LJUBAV JE NECE IZVUCI IZ TOGA LONCA. NA KRAJU CES I TI BITI U NJEMU.IZABERI VESELU I NASMIJANU ZENU KOAJ ZNA OCARATI I ZAVESTI TE. TA CE UVIJEK DONOSITI OSMIJEH U KUCU.    IZA OGLEDALA SAM.NE VIDIM SVOJ ODRAZ.A SAMO KORAK OD TOGA STOJIM JA, UDUPLAN I OBRNUT NEGO STO JESAM. KAKO DA IZNADJEM KOJI SAM JA U STVARI?..I TKO KOGA GLEDA...JA MENE ILI-JA MENE?...

Uredi zapis

16.12.2004. u 3:56   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

.NAJSLADJI SU KOLACI SA KOKOSIMA

..kad u biti jedes kokos, nema sladora, nema nista posebno osim dooobrog, poznatog i priznatog kokos-ukusa...A ukus je sto cini hranu -ukusnom, i sto nas tjera da je opet jedemo.....Volim kad je ukusna... (hrana, naravno....) :o))))

Uredi zapis

13.12.2004. u 16:01   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

SPALIMO NASE RIMOVE!

nERON NIJE UOPCE BIO LUD. iMAO JE SVE. sVOJE SLUGE, SVOJE ZENE, SVOJ NOVAC, SVOJE PROVODE, SVOJE SPROVODE..uBIJAO JE, OZIVLJAVAO JE,LJUBIO, PRASTAO, MRZIO I RAZBACIVAO.aLI, JEDNOGA DANA MU JE PUKAO FILM. sE LE CRUZARON LOS CABLES, REKLI BI ESPAÑCI.(...UKRIZAL SU MU SE KABELI...OP.P.), I UZEO TI JE BRALE UPALJAC, I ...CEKAJ....  KAKO?...cIME JE UPALIO RIM?   uPALJACA NIJE BILO, SIBICE NISU BILE IZMISLJENE...sTA, NEMOJ MI RECI DA JE KRESAO KAMENJE?...MA NE ZNAM..u SVAKOM SLUCAJU, BRALE JE UZGA RIM! cIJELI RIM!!! a RIMA JE BILO KOMAD U ONO VRIJEME.. zAMISLI DA NETKO UZGA , NPR..CIJELI SPLIT?....nE DAJ BOZE, I NEMOGUCE JE,( ...OVO GOVORI PONOS JEDNOG TOVARA..:O)))), ALI BITNO JE TO DA JE POZAR RAZORIO CIJELI GRAD!!!   iMAO JE PRAVO, JER MU JE BILA PUNA KAPA RIMA...sTOGA, SPALIMO I MI NASE rIMOVE!!! JE LI TI PUNA KAPA TVOGA RIMA? zOVES LI SE nERON U OVOM TRENUTKU?...pALI!!!!!   aH, DA, ZABORAVIH RECI, ....NADAM SE DA nije kasno....ovaj blog je zabranjen citati mladjima od 749 tjedana, sto je manje-vise nekiiiihhh.......sest srcolomova i trinaest izgubljenih tramvaja pred nosom... 

Uredi zapis

12.12.2004. u 23:37   |   Komentari: 10   |   Dodaj komentar

...MALINKONIJA U DUSI...

SASMA SAM SMASAN.SMIJEM SE SLASNO SAMO SA SJEDINJENJEM SVOJIH SLUTNJI, SRAMNO SAKRIVAJUCI SVAKU SVOJU SLABOST, SASVIM SVJESTAN SLIKE SVIJETA SA SVOJIM SVIREPIM SMIJANJEM.SVATKO SAGLEDAVA SVOJE SIMPTOME, SVATKO SE SREDJUJE SAMO SA SVOJIM SREDSTVIMA,SAMO- SVAKOME SE SUDI SA SLICNIM SUDOM. SMATRAS SE SA SASVIM SREDJENOM SITUACIJOM SVOJE SUDBINE ? SAMO SE SPREMI , SLUTNJE SU SLICNE SJENI SUTRASNJEG SASTANKA SUDBENOG SINDIKATA.SVAK SVAKOG. STOGA, SAMO SE SLOZI SA SITNICAMA SVOG SVIJETA, SRIHTAJ SVAKU SOBU , SA STREPNJOM SJEDNI SA SVITANJEM , SKLAPAJ SINONIME SA SUMANUTOSCU . SKROZ SAM SUKOBLJEN SA SADASNJIM SOLSTICIJEM.SVAKAKO SMO SEBICNI SA SVOJIM SLUGAMA.SURADJUJEMO SAMO SA SLAVNIM SAVJETODAVCIMA, SRAMIMO SE SVOJIH STOPALA , SVOJIH SLOMOVA. STUPOVI SA SLUZI SU SVAKAKO SIMPATICNI. SUMA SE SLAZE. SVIJET SE SMIJE. 

Uredi zapis

12.12.2004. u 14:22   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

..samo htjedoh reci...

...gdje si ti? sastojis li se? zamrznuti led je voda. i zamrznuta voda -led..Ali isto tako , npr. ne mozes reci da kad seres zlato nije sranje..Probaj progutati prsten od zlata, i da ima bar par onih djisija po sebi, grbica i cvorova...pitat cu te onda je li sranje srat zlato...Ali , u isto vrijeme , nije sranje, vec je jedna jaaako profitabilna radnja...
...ajme, evo, sad sam malo morbidan, ali ..sjecam se da zlato i krv uvijek idu skupa...hehehe...ma .......zaboravi...serem kvake...:o)))

Uredi zapis

11.12.2004. u 23:28   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

IMA VEC DUGO DA NISAM NAPISAO DOBAR BLOG.NIKAD.

OVAJ BLOG SE ZOVE NIKAD.JER U BITI NIKAD GA NISAM NAPISAO DO SADA.ALI SAD MU JE GOTOVO.SAD TO VISE NIKAD NECU MOCI RECI.ISPISAN JE.A ISPISAN JE SAMO ZBOG TOGA JER MU JE DOSLO VRIJEME. STRPLJENJA. STRPLJENJA. STRPLJENJA. STRPLJENJA.
  AKO IKADA BUDEM LETIO BEZ PTICE SVOJE, OSJETIT CU SE STRASNO PONOSAN NA TEBE U TRENUTKU KADA SE OBRUSIM NA SVOJ STRAH OD LETENJA. HVALA TI ZA SVE , HVALA TI I ZA MOJ ZELUDAC U GRLU OD VISINE NA KOJOJ SAM.

Uredi zapis

09.12.2004. u 23:05   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

O.P.R.O.S.T.I.

O..............pet
P............ravim
R..........acunicu
O..............pet
S..............ada
T............rebam
I........zmisljati

...moderni nacin pitanja oprosta...:o)))

Uredi zapis

07.12.2004. u 23:29   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

...pise mi se o kruhu...

..uvijek kad idem pisati blog, sjetim se kruha..Kako je bitan kruh u nasem zivotu...Ja, recimo, bez kruha nisam u stanju jesti..(ovo ne znaci da sam debel...zgodan sam do bola..).Jesti bez kruha je isto kao tusiranje sa carapama. Ili...zavidavati vidu noktom...sjeci nokte nozem...udarati sakom u bodljikavu zicu...eto...
..Nema nista sladje nego umociti...(nemojte odmah o tome...)...sredinu, ili "pupu", kako kazemo mi tovari, u pijat pun tocha..(tanjur pun salse)...

Sto zelis nocas, maza?..Da ja budem tvoj kruh, ili ti moj?...Preferiras biti ..pojedena..ili da te ja ...jeduckam?....Mooooze....Mmmmmmm...NJami...

Uredi zapis

06.12.2004. u 22:15   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

PRIPADAM-NE

PRIPADAM-NE PRIPADAM...NE...PRI PADAM...PRI-PA-DAM...DAM DAM-DAM DAM...PRIPA. PRIPA. PRIPA. PRIPA.PRIPA. PRIPA. PRIPA. PRIPA.PRIPA. PRIPA.
DAM.NE DAM.DAS NE DAS.  PRRRRRRRRR... I PADAM.
PRIPIPAPADAPAM.
INSPIRATIVNO-PRIPADNI DORADJAJ.FABULARNO-REAKCIJSKI DORADAK.PRIPADNO-RURALNI PROPADAK.DORADNO-ODSJAJNI NAKAZNIK.RASKLASNO-IZBACAJNI GNOM.
      SVAHILI U MOM SRCU
                                  UMOBOL SVOJSKI-CIJELICH

Uredi zapis

04.12.2004. u 14:52   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar