Ja mislim...

...da sam skroz pukla!

Uredi zapis

06.09.2003. u 16:13   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Meteori

E, ljudi! Sutra ce padati Lovrine suze iliti meteori sto znaci da svatko moze nesto pozeljeti ukoliko to vidi...By the way, sad je uskoro i pun Mjesec i mi svi vampiri i vjestice dolazimo na svoje.JEEES!Ali, nije mi jasno zasto ih zovu SUZE ako bi nekome trebali donjeti srecu!

Uredi zapis

12.08.2003. u 23:00   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

I....

...zasto ja ne mogu reci ono sto mislim?!Ako recem, ljute se, a ako ne - opet isto.....

Uredi zapis

11.08.2003. u 22:40   |   Komentari: 23   |   Dodaj komentar

Mislim da

ne bi bilo strasno kad bi me sudbina lakovjernim srcem prikovala k tebi...

Uredi zapis

08.08.2003. u 22:41   |   Komentari: 11   |   Dodaj komentar

GOTOVO JE...

svi moji mali clatki macici su ... umrli...

Uredi zapis

07.08.2003. u 21:05   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

ADVERTENCIA

Escucha, te dire mi secreto: no me dejes sola nunca
cuando tocan musica.
Me podrian parecer profundos y suaves
unos ojos muy corrienetes...
I tako ti to bude!

Uredi zapis

03.08.2003. u 23:38   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Kako sam postala maumama!

Kao da sam se uklela kad sam pisala o mojim malim mačićima! Naime, jucer oko 1 ujutro krenemo ja i moje macke (Mau i 4 malih) u Zagreb....I, dok sam ulijevala gorivo, MAu KIDNE VAN! Ja to tek skuzim poslije uru vremena, vratim se natrag s auto-puta, trazim je - nema je. Ali, moram za ZG! I, tako smo sad tu ja i njih 4, cvile, mile, lude, izluđuju me.....a imaju 6 dana tek! Kakvi ce biti kad odrastu! I tako, ne mogu poreboljeti MAU, a dobila sam cetvoro dječice! Sve bih ih mijenjala za moju malenu....šmrc......

Uredi zapis

26.07.2003. u 11:08   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

i...

Uvijek sam se drzala one stare pjesme koja kaze:\"LJUBI ME, ALI NE DODJI PREBLIZU.OSTAVI MJESTA ZA LJUBAV DA SE SMIJE SVOJOJ SRECI. DAJ - DA UVIJEK JEDAN PRAMEN MOJE PLAVE KOSE BUDE SLOBODAN...\"
I tako...upoznam ja tipa s Iskrice, nadjemo se, bla bla
Recimo da sam prvi puta, nakon dugo vremena, osjetila ono nesto, koliko god to glupo zvucalo. I muskarac ko muskarac, nakon nekoliko lijepih rijeci PAF! navali na mene i ... treba li nastavljati...I sto sam ja onda Bogu skrivila sto kao dobro izgledam!?I cijeli zivot tako. E, pa dokad!?
Jer svi mi kao brbljamo da zelimo biti slobodni( a ja sam kraljica slobode) ali i to dosadi. I, ako onda zelis biti kao normalan i fer, opet - zajeb!
No, mogu se ja nositi s time, do odredjenih granica kada dodjes u jedan bjesomucni poluprazni djep gdje nema ni crnog ni bijelog vec samo praznina koja vristi u svim svojim razmjerima. I, tko od toga da me spasi?

Uredi zapis

06.07.2003. u 16:46   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

HOTLINE A LA ISKRICA

Nagovorila ja neki dan frendicu da se prijavi na "Iskricu". Zenska mlada, zgodna ali taman izasla iz duge, teske veze. I, paf! Prvi oglas kojeg je primila ju je sokirao, pa je pocela mene proklinjati da "gdje sam je ja to ubacila"!,"U bordel!" Nju je sram o tome i pricati.  Ali mene boli briga pa cu ga objaviti! Naime, javio joj se "ozbiljni clan nase zajednice" s sljedecom porukom. Citiram:
"Nadam se da se neces iznenaditi sadrzajem ovog maila. . Procitaj do kraja prije nego doneses bilo kakvu odluku. Ja sam ozenjen. Moja zena i ja idemo pocetkom sedmog mjeseca na more. Plovimo brodom od Biograda juznije. Voljeli bismo da nam se pridruzis ako imas zelje i vremena. Sami smo na brodu, pa bi nam drustvo lijepo doslo. Inace smo normalni par, dugo u braku, pa mozda na ovaj nacin zelio unijeti malo promjena u nas zivot. Ovo nije moja zelja, vec nasa zajednicka.Oboje bismo to voljeli. Ako nam se zelis pridruziti, biti ce nam jako drago da nam se javis. POZDRAV!"
HA! MA, KOJIH PROMJENA?!Pa gdje bas nju nadje!
Moj komentar:Zasto ovaj tip nije potrazio oglasnike tipa "Osobni kontakti", "Oni s njima, mi s vama", "Mi gore, ti dole","U troje je bolje"... iliti vec kako idu, pa naisao na "sebi ravne"? I, sto on to stalno pili da ne govori u svoje ime? (Jel ga sram, mozda?) - nije moja zelja, zajednicka bla bla bla...Uostalom, mogao je to malo "detaljnije" objasniti: npr. tko ce koga, kad tko koga, tko prvi, gdje (na provi ili krmi), smije li se vristati npr., treba li nositi tangice te i te boje, biceve, maske, marame, lisice i ostale artikle, tko je komu rob, koja velicina joj odgovara, ima li malo odmora izmedju..., ima li desert poslije rucka ha ha - mene bi to zanimalo... mislim, kad vec covjek pita. (A, nije se ni pohvalio svojim kapacitetom kad vec trazi dvije zenske haha)
Ne znam... ja primam dosta novih poruka dnevno, pa mi nikad nisu nesto slicno predlozili (izuzmemo li neke romanticnije kombinacije hi hi). BAS MI VOLJELA DA MI SE OVAJ TIP JAVI!!! Pa da ih potopim kod Murtera! ha ha

Uredi zapis

24.06.2003. u 23:52   |   Komentari: 11   |   Dodaj komentar

Help! Pitanje za muskarce i ostale...(2)

Ponekad dodje vrijeme kad se prelije puna casa, ali ne s jednom vec s oceanom kapljica...A neke ljude zaista treba nauciti pameti ne samo zbog mene, nego i ostalih koje ce doci. A, ovaj je to zasigurno zasluzio! Nisam ja nesto previse ljuta ni tuzna, sve mi se to samo gadi. I, nemam se namjeru osvecivati jer necu gubiti vrijeme na - gubitnike...Drugo, ja sam njega ostavila i nije mi zao, ali me zanima:
Sto je nesto najbolnije sto bi cura mogla napraviti ili reci tipu, izuzmemo li standardnu prevaru? Npr. nesto malo, a da boli jako?
 

Uredi zapis

22.06.2003. u 15:26   |   Komentari: 20   |   Dodaj komentar

DOMANI (per N.)

Ma se  un altro sole il tuo corpo riscaldera, pero domani un altro bacio dimmi che sapore avra, se domani un pensiero di cio che era ieri ti chiamera, tienilo con te perche dopo un giorno ancora forse se ne andra...
NON SO DOVE ME PORTERA QUESTA
MAREA...
 A LARGO O A RIVA NO NE HO IDEA,
SE CON CUALCUNO O SE CON TE, NON SO DOMANI NE ANCHE SE SARO CON ME.
FORSE DOMANI UN NUOVO VENTO LA MIA PASSIONE SOFFIERA VIA, PERCHE DOMANI QUALE FUOCO ECCITERA I
PECCATI MIEI, PERCHE DOMANI NON CI  S E I, PERCHE DOMANI NON C'E "N O I",
PERCHE DOMANI - C'E SOLO   D O M A N I !!!!

Uredi zapis

20.06.2003. u 10:08   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Rijec "LJUBAV"

Dozrijevanje srca prethodi dozrijevanju tijela, a ja sam imala vise potrebu ljubiti nego uzivati....Sada vise nemam ni predodzbe o toj ljubavi djevojackog doba, u kojoj osjecaji na znace nista i koju ispunja samo neizmjernost; kako je ona izmedju djetinstva i mladosti, oznacava prijalaz izmedju njih i prolazi tako brzo da je zaboravljamo.
Toliko sam puta u pjesnika procitala rijec LJUBAV i tako je cesto u sebi ponavljala. Gotovo sam zalila i za ljubavima koje nisam ni imala, a onda sam sanjarila o drugima da si ispunim dusu. Uostalom, zar covjekovo srce nije ogromna samoca u koju nitko ne prodire? Strasti koji u nj ulaze su kao putnici u pustinji - tu umiru zagusene i njihovi se krici uopce ne cuju!

Uredi zapis

29.05.2003. u 23:23   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar