Tražim pojačalo

....za bas-gitaru, bilo kakvo maleno 15-30W samo da se solidno čuje za 200-400 kn. Javite mi na pvt, hvala.

Uredi zapis

04.04.2009. u 21:56   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

Skužio sam!

Jednostavno sam skužio. Ono o strahu. Poriv za ubijanjem je strah, igranje igrica, prekomjerna e*ačina, visoki krvni tlak, pokidan kotačić na mišu, prljav prozor... sve strahovi. Prljava voda, kraš ekspres, prekomjerno jedenje sladoleda ili sira, također. Kao i pisanje ovog sada.

Uredi zapis

15.02.2009. u 8:54   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Kud puklo da puklo SLO

Nije da nemam pametnijeg posla ali ne mogu odoljeti:

SLOVENCI, prijatelji, hvala što nam činite uslugu, Europa će nas upropastiti! A ostalima koji se ne slažu: zar se tako dajete manipulirati, da sada hrlite u europu, samo slovencima u inat?

Uredi zapis

28.01.2009. u 11:05   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Evo prvi sam danas. Dobro Jutro

Ne znam stavljati slike ni mijenjati fontove, pa možda nežćete ni primijetiti blog.. Nema veze ionako nisam značajan. Dopisujem se s dragom osobom o učenju komunikacije, ni verbalne ni neverbalne, odnosno i jedne i druge: verbalne ali se komunicira, pogađate, ono što je između redaka. I što sam do sad zaključio? ČUVAJTE me se jednom kad naučim!

Uredi zapis

26.01.2009. u 6:17   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

ja nemam inspiracije

Imam ja inspiracije za blog ali ovako se zove jedna osoba na iskrici, tj ima nick kao u naslovu samo bez razmaka. I jako je osjetljiva a ne razumijem zašto. Kako se to mora pisati da se ne bi došlo na ignore? Ona je vjerojatno jedna od deset osoba ovdje koja ima glazbeni ukus koji se baš slaže s mojim i ja samo provokativno pitao... ma ne znam, ne mogu vjerovati.Ako je netko zna, neka pošalje zamolbu da mi objasni ako je tako šta moguće ovdje.

Uredi zapis

21.01.2009. u 16:20   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

Novi zapis o leptirima u trbuhu

E ljudi, ajd nekako preskočite kvinoju (da, ok, lijepe su slike ali brate eJ! pa ni ova majspejs, pu pui pu) i svratite do ScorpEntangled s "Cave Canem" zapisom.

Radi se o raspoloženjima, mnogo običnim, toliko da, kad svi podijelimo, djeluje kao zajednička meditacija, onak kad svi zazuje u više gradova evo ti val mira i zdravlja i... možda seksa?

Uredi zapis

21.01.2009. u 0:46   |   Komentari: 40   |   Dodaj komentar

otkriće

Neka se jezikoslovci hvataju za glavu ja ću bez obzira na to objaviti:
ako se može reći da pjesnici u Nijemaca i Grka uživaju u slaganju kompliciranih rečenica i korištenju rijetko korištenih gramatičkih oblika, a Talijanima za izražavanje emocija (preklapa se to sve naravno, ali nagađam da bi u tal. našli više emotivnih izraza a u njem. više neobičnih oblika izražavanja) hrvatskim pjesnicima slaganje riječi u poeziju ili prozu -koliko sam ja shvatio hrvatski a napose slavonski mentalitet- služi tek za prikraćivanje vremena između dviju jebačina.

Uredi zapis

13.01.2009. u 8:00   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

raskid

O hvala ti virtualna iglo, koja odnosiš grijehe svijeta!
Kidaš sinapse, zaustavljaš vrijeme i povijest, hladiš...
tako lijepa i slatka i nevina. Skrivena.
Kad ću te se riješiti? Ili kako? Prozor u svijet zamijeniti pogledom na svijet.
Mudrosti mi treba sad. A i ta je rečenica samo kratak bljesak
nenaspavong razuma.

Kažu da je nepokvarenost nešto krasno i lijepo. Da. Mo'š mislit.

Uredi zapis

03.12.2008. u 6:18   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

Prohujalo? Pitanje je sad

Ustvari bilo je pitanje još jučer...nisam kliknuo gumb "spremi" a pogasio sve na brzinu.
Mi još PRIČA(S)MO! Ljubav moja i ja... i savjetuje mi šta da šta ne napraviti (upravo tražim neki rabljeni auto npr.) -a kad je pitam "zašto" odgovori mi "pa jer meni paše tako" - "koje to sad ima veze, ja ti, kao, u nekim uvjetima pašem?! treba mi jeftin auto jer mi treba ostati za kuću" - "ma kuću ćemo zajedno kupovati!"

Jesam li ja to toliko iskusan neodoljiv polugaleb ili se samo igra sa mnom?

Uredi zapis

05.08.2008. u 7:41   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Prohujalo sasjeklo

I tako ti mene sasiječe totalno. Ono, kamo sad? Nastavim ovako -samo se potvrđuje neko tvoje mišljenje; nađem drugu -opet sam bijedan sebi jer je to samo nekakva utjeha, nema tebe ponovo, ne takav pogled i takvo kuhanje i takvo znanje i takva stražnjica, i takav GLAS (EJ!) i takva nada, radost koju mi daješ kad gledam u budućnost (sve ostalo me u svezi budućnosti zabrinjava) a ako se vratiš? E da, tad si valjda bijedna sama sebi.
Možda da postanem ....e sad me buni padež. Ljudi, pomozite! Laku noć

Uredi zapis

04.08.2008. u 2:07   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Prohujalo baš

I kažeš da se ne osjećam loše? Smiješna si. Istina, priznajem da sam si sam to napravio, pa ispada da sam to želio. I, kao, zato bih trebao biti ok? Bio sam valjda preumoran u onom trenutku i nisam shvatio u cijelosti u kakvom si stresu. I napisao sranje bezveze. Istina, i tu sam sebi kriv što sam umoran, ali rekli smo više puta ma samo da prođe taj osmi mjesec i sve je drukčije, ja opet spavam u svom krevetu, i ako se ONDA ne sredim, kao, ima da se pazim.
...idem, čujemo se kasnije. Dobro da ne možeš osjetiti kako se tresem kad si mi na ovaj način blizu.

Uredi zapis

03.08.2008. u 20:04   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Prohujalo

Evo ga nastavak...toliko puta sam pomislio da ću postati ovdje o tim nekim osjećajima da ne gnjavim nju stalno mailovima.
Nisam. Nekako nije bilo za javnost.
Ali bit će. Sad se nećemo više čuti.
Nema veze, Ljubavi moja, imam gdje pričati tebi, kad ne mogu uživo. Možda ću i ići na živce drugima zbog toga što im zauzimam prostor na blogu i vrijeme utrošeno na čitanje ali je i meni vrijeme da me konačno prestanu brinuti takve stvari.
I takve kao i tuđi običaji forvardiranja.
Sve ću ti reći ovdje, Ljubavi moja, malo po malo.

Uredi zapis

03.08.2008. u 17:18   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Nema veze s ičim prije

Evo nešto novo, a nema veze s dosadašnjim a niti drugim blogovima ovdje, pogotovo ne ovim prethodnim... bljjj :P
Dakle:

Ja sam grozno, umoran od rasturenog ritma spavanja ali ono me drži, ONO, imam osjećaj ne da sam uhvatio Boga za bradu već da mi je On sam šapnuo "samo za tebe puštam bradu i kad je se nahvataš, sam ću je odrezati i napravit ćete si krevet od nje."
Totalno ekstremno sam zaljubljen. I ovaj put je uzvraćeno. Jess.

Uredi zapis

02.11.2007. u 6:31   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

A zašto da vas ne počastim nečim konkretnim

Pitanje za instalaciju Diabla na mac.
stanje: instalirao sve i spajanjem na battle.net (igra preko interneta s drugim fanaticima, to vam je btw. naj-cool chat room na svijetu, ima toliko načina izražavanja emocija čak i bez smajlića)
skida se, dakle, automatski patch (da, slično kao kod windouza, samo manje zakukuljeno) i...prekine mi instalaciju uz obavijest da neka izvolim reinstalirati sve još jednom pa da nazovem support. Svašta. Da, baš ću pitati tamo nekog pa da me još počnu ispitivati "koliko imate godina? A znate li vi koje je ljeto gospodnje?". Eh.

Kako da reinstaliram. Je li potrebno:

Da sad ne tražim puno po help-u... deinstalacija? El da obrišem folder ili je to sa sličnim problemima povezano kao windows...? Samo zato se nećkam za reinstalaciju jer nisam siguran bi li to sprčkalo sprljalo moj dragi stabilni ibook. Zna se da je to najgore što se može u životu desiti -you don't wanna mess with an ibook, or any macintosh relative for that matter.

Znalci javite se.

Uredi zapis

27.10.2007. u 19:39   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Ili atletika ili plivanje...

Danas je opet bilo na redu kupanje.
Onako malo žešće. U Poreču. I otplivao sam skoro 10 minuta bolje od prošle godine. Baš sam sretan. Jos samo da me nije izivciralo to sto me malčice eto živciralo i da sam se slikao s onim ljepoticama od prvakinja :))) bilo bi savršeno.

Uredi zapis

01.09.2007. u 14:56   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar