zato...

Zašto su muškarci uvijek zabrinuti za veličinu svog penisa? Zato što bi trebalo da budu.

Uredi zapis

19.03.2008. u 15:59   |   Komentari: 125   |   Dodaj komentar

zanimljive definicije

Veza Proces trosenja ogromnih kolicina novaca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekoga tko vam se trenutno ne svidja narocito, a u buducnosti ce vam se vjerojatno svidjati jos manje, a sve radi seksa. Laka zena Termin koji se upotrebljava za opisivanje zene s moralnim vrijednostima muskarca. Prijatelj(ica) Osoba suprotnog spola s nekom ocitom fizickom manom zbog koje je seks s tom osobom nezanimljiv, sto naravno cini tu osobu pogodnom za razgovor i zajednicko opijanje. Nezainteresiranost Osjecaj. Najcesce ga zene osjecaju prema muskarcima, koji to onda interpretiraju kao "ma samo se pravi vazna, a zapravo zeli da se namucim dok ne dodjem do nje". Nimfomanka Termin koji muskarci koriste kako bi opisali zenu koja zeli seks cesce od njih. Trijezan Stanje u kojem se nemoguce zaljubiti. Iritantna navika Ono u sto se pretvori necija simpaticna navika koja se na pocetku veze opisuje kao "kemija". Privlacnost Cin povezivanja napaljenosti s nekom odredjenom osobom. Ljubav na prvi pogled Upoznavanje dvoje jako napaljenih ljudi koji nisu narocito izbirljivi.

Uredi zapis

21.11.2007. u 16:36   |   Komentari: 10   |   Dodaj komentar

Feministicka bajka o princezi i zabi

Jednom davno, prije mnogo godina, zivjela je jedna prelijepa i nezavisna princeza, puna samopouzdanja. Jednog lijepog dana, dok je setala parkom, u bari je vidjela zabu. Odjednom, zaba joj pocne govoriti: - "Jednom davno, bio sam lijepi princ, ali je zla vjestica bacila cini na mene i pretvorila me u zabu. Da bi se carolija razbila mora me netko poljubiti. Zato, molim te, poljubi me i vrati me u ljudski oblik. Moci cemo se vjencati i preselit cemo se u zamak sa mojom mamom. Ti ces mi kuhati, cistiti i cuvati djecu, a ja cu te voliti i bit cemo sretni do kraja zivota..." I uvece, dok je vecerala zablje batake, princeza se jos uvjek se smijala i ponavljala: "Ne bih rekla"...

Uredi zapis

07.03.2007. u 10:42   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

znate li

zašto
Muskarci od 40-ak godina obicno imaju problema da nadju partnera njihove zrelosti. - Zato i izlaze sa duplo mladjim djevojkama.

Uredi zapis

21.02.2007. u 18:41   |   Komentari: 14   |   Dodaj komentar